Vy-navigering

Evenemang Views Navigation

Idag

Seminarium om framtidens sjöfart – Göteborg

Hur ökar vi sjöfartens andel av godstransporterna, kommer färjepassagerarna tillbaka när restriktionerna hävts och hur påverkas företagen av den containerbrist som uppstått i pandemins kölvatten? Seminariet arrangeras av Västsvenska Handelskammaren och Sjöfartsverket.

Maritima klustrets årskonferens

Den17 november samlas den maritima sektorn i Västsverige för en tvådagarskonferens med inspirationstalare, pitchning av innovativa företagsidéer och mycket mer. Möt entreprenörer, startups, finansiärer, forskare och större företag från de blå näringarna inom livsmedel och bioteknik. Årets tema är ”Så skalar vi upp den blå bioekonomin” med en spännande inriktning mot hur vi kan nyttja […]

ZMART-dagen – Göteborg

ZMART-dagen är Chalmers Maskinteknik samt Automation och Mekatroniks arbetsmarknadsdag. Ett utmärkt tillfälle för studenter att komma i kontakt med företag samt ett forum för företag att visa upp sig själva och de möjligheter man erbjuder.

Sjöfartsforskning till kaffet

Sista torsdagen varje månad klockan 14.30 bjuder Sjöfartsportföljen på presentationer av avslutade projekt inom forskning och innovation. Ta tillfälle att lyssna på två spännande projektpresentationer när du fikar.