Skip to main content

Lighthouse söker en koordinator

18 mars 2019

Är du nyfiken, driftig och vill jobba för en mer hållbar sjöfart? Ta då chansen och sök jobbet som koordinator på Lighthouse. Hos oss får du bland annat arbeta med ett nytt branschprogram kring sjöfart/forskning och utveckling samtidigt som du får chansen att öka dina kunskaper och bredda dina nätverk.

Sjöfarten är nödvändig för transporter och merparten av svensk export och import transporteras någon gång på vatten. Det ställer krav på en hållbar maritim sektor där miljö- och klimatpåverkan minskar samtidigt som en konkurrenskraftig maritim näring med god arbetsmiljö möjliggörs. Lighthouse, som är ett nationellt maritimt kompetenscenter, samlar Sveriges ledande maritima aktörer – industri, samhälle, akademi och institut för forskning, utveckling och innovation i – för att samarbeta och nå detta mål.

Vi har precis blivit tilldelade att driva Trafikverkets branschprogram Hållbar sjöfart och behöver därför förstärka organisationen. Som koordinator hos oss blir en av dina primära arbetsuppgifter att självständigt initiera, driva och genomföra maritimt relaterade seminarier, workshops och projekt. Du ansvarar också för Lighthouse traineeprogram där vi samarbetar med företag inom sjöfartssektorn, och upprätthåller våra nätverk med många externa kontakter.

Du ingår i vårt kansli som också består av verksamhetschef och kommunikationsansvarig, vilka du stöttar vid behov. Du stöttar också vår styrelse, och programkommitté och är ansvarig för Lighthouse administration.

Vårt kontor ligger på Lindholmen Science Park i Göteborg.

Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Läs mer om tjänsten och ansök här


Dela på