Skip to main content

Alexandra ny koordinator på Lighthouse

14 augusti 2017

Alexandra Bakosch är ny koordinator på Lighthouse sedan den 14 augusti.

Alexandra är tjänstledig från SSPA där hon varit projektledare på Maritima Operationer. Alexandra är civilingenjör med master i logistik från Linköpings universitet.

Välkommen till Lighthouse!
- Tack! Det känns fantastiskt spännande att få vara del av Lighthouseteamet. Jag ser fram emot att vara delaktig på en arena som skapar positiva förutsättningar för hållbar sjöfart och där tillfälle ges att nätverka med många intressanta företag och personer.

Berätta kort om dig själv?
- Jag är en skåning som bott i Göteborg i snart 7 år och jag trivs väldigt bra här. Västkusten känns exotisk med tillgång till vacker natur och storstadsliv. Som person är jag positiv och utåtriktad, gillar äventyr och utmaningar, är svag för sötsaker och resor.

Berätta om din yrkesbakgrund?
- De senaste 6 åren har jag arbetat med sjöfart ur olika perspektiv. Många projekt har rört alternativa bränslen för fartyg, både på nationella och europeiska nivå. Mer regionalt har projekterfarenheter gällt sjölogistikfrågor för stora infrastrukturprojekt i Göteborgsregionen och även riskanalyser för kajnära bostäder.

Alexandra ersätter Carolina Kihlström, tidigare koordinator, som numera jobbar på Svensk Sjöfart.


Dela på