Skip to main content

Kolla in höstens konferenser och seminarier

13 augusti 2019

Problem att komma igång efter semestern? Ge dig själv en mjukstart och boka in höstens och kanske några av vårens intressanta konferenser kring sjöfart och transport. Lighthouse kan presentera en fullmatad eventkalender.

Just nu kan vi presentera 23 event och fler tillkommer förstås. Så vad ska du välja? Först främst ska du förstås inte missa konferenserna och seminarierna som Lighthouse är med och arrangerar. Den 17:e september är du välkommen till Sjöfartshögskolan i Kalmar och ”Smarta sjömän” – en dag om dagens sjöfartsutbildningar och hur dessa kan, borde och skulle kunna utvecklas. En månad senare, den 15:e oktober, samarrangerar vi ”Inland and coastal shipping – What’s on” tillsammans med tillsammans med SSPA. Plats: Lindholmen Science Park i Göteborg.

Lighthouse har fler seminarier på gång och deltar också på andra event. Den 3:e och 4.e september går Donsö Shipping Meet av stapeln och vi är förstås på plats med en monter. Vår verksamhetschef Åsa Burman kommer dessutom att presentera Lighthouse verksamhet och rollen som nod för forskningen kring hållbar sjöfart i Sverige från eventets scen.

Andra intressanta arrangemang som äger rum i höst är till exempel den internationella konferensen ”Shipping & the enviroment II” i Göteborg, seminariet ”Nutida och framtida energikällor inom sjöfart” i Helsingborg och ”Hållbara transporter 2019” i Stockholm.

Har du inte råd eller tid? Tänk på att många event streamas, till exempel alla som Lighthouse är med och arrangerar och ”Horizon 2020 Transport Info Day".

Länk till alla event


Dela på
Senaste nytt